ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδίωξη μέρα μεσημέρι νεαρών - Κτύπησε το περιπολικό και προσπάθησε να διαφύγει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδίωξη μέρα μεσημέρι νεαρών - Κτύπησε το περιπολικό και προσπάθησε να διαφύγει

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων και πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας είχαν θέσει χθες υπό διακριτική παρακολούθηση πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και  φέρεται να εμπλέκετο σε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.  

Γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής 06 Δεκεμβρίου, η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ένα πρόσωπο θεάθηκε να πλησιάζει αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα όπου, ο οδηγός της φέρεται να τους παρέδωσε μια νάιλον συσκευασία και ακολούθως να αναχωρούν μαζί από το σημείο όπου βρίσκονταν. 

Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν τα δύο οχήματα όπου, το αυτοκίνητο ανακόπηκε στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, προσπάθησε να διαφύγει αφού κινήθηκε με όπισθεν ταχύτητα και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα. 

Από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού έχοντας ως συνοδηγό 18χρονο, επίσης από τη Λεμεσό.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο πάτωμα του εν λόγω αυτοκινήτου, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους ενός κιλού και 200 γραμμαρίων. Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση.  

Γύρω στις 6 το απόγευμα συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top