Κατέθεσε πρόταση για Αλάμπα!

Κατέθεσε πρόταση για Αλάμπα!

 

Ο Αυστριακός διεθνής σέντερ μπακ αναμένεται να φύγει από τη Βαυαρία και το γερμανικό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο με τη Γιουβέντους να καταθέτει επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

 

Σύμφωνα με το «Calciomercato», μολονότι έχει προτάσεις από Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, ο 30χρονος αμυντικός είναι πολύ πιθανό να φορέσει τελικά τον Ιανουάριο τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός με μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ν’ απομένει για την παραμονή του στη Βαυαρία, που τον έκανε επαγγελματία πριν από 10 χρόνια, έχει αρνηθεί την πρόταση της Μπάγερν και έχει αποφασίσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Αυτή φαίνεται πως θα είναι η Γιουβέντους, καθώς αυτή του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Κατέθεσε πρόταση για Αλάμπα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE