Τι θα γίνει με τους διαιτητές του τελικού;

Τι θα γίνει με τους διαιτητές του τελικού;

Το ερώτημα για το που θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ απαντήθηκε, αφού θα γίνει στο ΓΣΖ.

Πλέον, αναμένονται οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα έχουμε Κύπριους ή ξένους διαιτητές.

«Ανοικτό φυσικά παραμένει και το θέμα των διαιτητών αφού η ομάδα μας αναμένεται να ζητήσει την κάθοδο ξένων διαιτητών κάτι που αποτελεί και λαϊκή απαίτηση του κόσμου», αναφέρει οπαδική σελίδα της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE