Τι θα γίνει με τους διαιτητές του τελικού;

Τι θα γίνει με τους διαιτητές του τελικού;

Το ερώτημα για το που θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ απαντήθηκε, αφού θα γίνει στο ΓΣΖ.

Πλέον, αναμένονται οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα έχουμε Κύπριους ή ξένους διαιτητές.

«Ανοικτό φυσικά παραμένει και το θέμα των διαιτητών αφού η ομάδα μας αναμένεται να ζητήσει την κάθοδο ξένων διαιτητών κάτι που αποτελεί και λαϊκή απαίτηση του κόσμου», αναφέρει οπαδική σελίδα της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE