«Έδεσε το γλυκό» μεταξύ των δύο οργανώσεων του κέντρου - Ανακοινώνονται οι λόγοι της κοινής εκλογικής συμπόρευσης

«Έδεσε το γλυκό» μεταξύ των δύο οργανώσεων του κέντρου - Ανακοινώνονται οι λόγοι της κοινής εκλογικής συμπόρευσης

«Έδεσε το γλυκό» τελικά και σήμερα Τρίτη (08/12) παρουσιάζεται και επίσημα η συμπόρευση των δύο πολιτικών χώρων που προέκυψαν μέσω αποχωρήσεων από το ΔΗΚΟ.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα γίνει στις 11:00 το πρωί στην Δημοσιογραφική Εστία.

Όπως έγραψε το ThemaOnline εδώ και μερικούς μήνες, Δημοκρατική Παράταξη και Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων θα προχωρούσαν σε μια συνεργασία η οποία θα βασιζόταν στην αναδιοργάνωση του χώρου του κέντρου, δίνοντας έμφαση στην συναίνεση, στην μετριοπάθεια και στην επιδίωξη ευρύτερων συνεργασιών.

Όπως διαμήνυσαν οι εκπρόσωποι των δύο χώρων, θα επιδιωχθεί ένας βασικός ρυθμιστικός ρόλος, βασισμένος στην επανάκτηση της αξιοπιστίας και της σύνεσης που θα έπρεπε να διέπει την κεντρώα πολιτική ιδεολογία, ως πολιτικού εκφραστή της ισορροπίας.

Στην διάσκεψη θα υπάρξουν τοποθετήσεις σε ό,τι αφορά την απόφαση και τους λόγους για τους οποίους οι δυο οργανώσεις θα συμπορευτούν. Όπως αναφέρουν, θα αναλυθεί η πολιτική εκλογική συνεργασία βασισμένη σε ένα κοινό πλαίσιο αρχών.

Μάλιστα, πιθανότατα θα συζητηθούν και θέματα της επικαιρότητας, καθώς φλέγον θέμα είναι η άρνηση του ΔΗΚΟ να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του κράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE