Μπειτάρ: Θέλει ΤΡΕΙΣ παίχτες από Κύπρο και Ζόρντι Κρόιφ!

Μπειτάρ: Θέλει ΤΡΕΙΣ παίχτες από Κύπρο και Ζόρντι Κρόιφ!

Τρεις Ισραηλινούς παίχτες που αγωνίζονται στην Κύπρο, έχει στο στόχαστρο της η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα.

Το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Μπεν Χαλίφα, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να την καταστήσει πιο δυνατή.

Θέλει για προπονητή τον Ζόρντι Κρόιφ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες εργάζεται σε ομάδα της Κίνας.

Επίσης, στη μετεγγραφική λίστα της Μπεϊτάρ, βρίσκονται οι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ Μπεν Σαχάρ και Ατζίλι, όπως και ο άσος της Ανόρθωσης Ντορ Μίχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το δημοσίευμα

The post Μπειτάρ: Θέλει ΤΡΕΙΣ παίχτες από Κύπρο και Ζόρντι Κρόιφ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.