Πίεση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας για την ΕΠΙΛΕΚΤΗ κατηγορία της ΣΤΟΚ…

Πίεση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας για την ΕΠΙΛΕΚΤΗ κατηγορία της ΣΤΟΚ…

Οργανώνονται τα σωματεία των οποίων οι ομάδες, συμμετέχουν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας (Δ’ κατηγορία) της ΣΤΟΚ. 

Χθες είχαν μια συνάντηση πρόεδροι ή εκπρόσωποι των ομάδων σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Αύριο θα κάμουν συνάντηση με την ΚΟΠ, από την οποία ζητούν εδώ και πολλές μέρες να ασκήσει πίεση προς το Υπουργείο Υγείας, ν’ ανάψει το πράσινο φως για να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Πριν μερικές μέρες, στο πλαίσιο των τελευταίων μέτρων και διαταγμάτων, αποφασίστηκε ότι επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ κατηγορίας το προσεχές Σαββατοκύριακο (12 και 13 Δεκεμβρίου).

Όμως, για άγνωστο λόγο, άφησαν στην απ’ έξω το πρωτάθλημα της Δ’ τη τάξει κατηγορίας της ΚΟΠ.

Να σημειώσουμε ότι το πακέτο μέτρων που αποφασίστηκαν πριν δέκα μέρες, λήγουν την προσεχή Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Μέχρι την Παρασκευή θα αποφασιστούν τα μέτρα -για μη διασπορά του κορωνοϊού – που θα ισχύσουν από τις 15 Δεκεμβρίου κι έπειτα και την περίοδο των εορτών.

The post Πίεση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας για την ΕΠΙΛΕΚΤΗ κατηγορία της ΣΤΟΚ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE