ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του άτυχου 33χρονου - Αφήνει ορφανά τρία παιδάκια

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του άτυχου 33χρονου - Αφήνει ορφανά τρία παιδάκια

Σε σοβαρή οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10.35 χθες το πρωί, έχασε τη ζωή του ο 33χρονος Sergiu Rusu από Μολδαβία. 

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσου – Πάφου στο ύψος Πισσουριου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε στη λωρίδα ασφαλείας και αφού προσέκρουσε σε φωτεινό προειδοποιητικό τόξο – σήμα υποχρεωτικής κατεύθυνσης, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο 33χρονο, ο οποίος ασχολείτο με εργασίες καθαρισμού του τσιμεντένιου αυλακιού του αυτοκινητόδρομου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο και χρησιμοποιείτο από τους εργάτες και ακινητοποιήθηκε. 

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επι καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Από τον 44χρονο λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε, η ένδειξη ήταν μηδέν. 

Στο πλαίσιο διευκόλυνσης των ανακρίσεων σχετικά με τα αίτια του τροχαίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση. 

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE