Ικανοποίηση Έμιλυς Γιολίτη για την ποινική δίωξη της μητέρας από την Λεμεσό.

Ικανοποίηση Έμιλυς Γιολίτη για την ποινική δίωξη της μητέρας από την Λεμεσό.

Ικανοποίηση εκφράζει η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυς Γιολίτη για την ποινική δίωξη της μητέρας από την Λεμεσό.

Θυμίζομε ότι με απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας, ανεστάλη η ποινική δίωξη για τη μητέρα που είχε συλληφθεί πριν από μερικές και είχε οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, γιατί άφησε μόνα τους τα παιδιά της, για να πάει στη δουλειά.

«Εκφράζω την ικανοποίηση μου για την αναστολή της ποινικής δίωξης της μητέρας από τη Λεμεσό. Ευχαριστώ για τις γρήγορες ενέργειες που έγιναν από την Υπουργό Εργασίας, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα. Ευελπιστώ ότι σύντομα η συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής θα γίνει κατορθωτή στον τόπο μας.», δήλωσε η Υπουργός Δικαιοσύνης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE