ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης που κλείδωσαν

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης που κλείδωσαν

Ο κύβος ερρίφθη. Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοιού οδήγησε την Κυβέρνηση στο να πάρει νέες σκληρές – για τους πολίτες- αποφάσεις, που σίγουρα θα φέρει ραγδαίες αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Διαβάστε αυτούσια όλα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου:

Κυρίες και κύριοι,

Όταν ανακοινώσαμε την τελευταία δέσμη μέτρων στις 27 Νοεμβρίου, αφήσαμε ανοικτό το παράθυρο για μερική αποκλιμάκωση ορισμένων περιορισμών ενόψει των εορτών, υπό την προϋπόθεση ότι θα το επέτρεπε η επιδημιολογική εικόνα. Είχαμε προειδοποιήσει επίσης και για το ενδεχόμενο επαναφοράς αυστηρότερων μέτρων εάν υπάρξει επιδείνωση των δεδομένων. Τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας δεν μας αφήνουν πολλές επιλογές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης που κλείδωσαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE