ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό πρόκρισης στο Άμστερνταμ η Αταλάντα

Διπλό πρόκρισης στο Άμστερνταμ η Αταλάντα

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΙΑΞ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 0-1

Γήπεδο: Johan Cruijff Arena

Η Αταλάντα πέρασε με 1-0 από την έδρα Άγιαξ και τσέκαρε εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο Europa θα συνεχίσει ο Αίαντας.

Το πρώτο 20λεπτο δεν είχε ρυθμό και φάσεις, με την Αταλάντα να απειλεί πρώτη στο 21’. Ο Σαπάτα κάλυψε όμορφα την μπάλα και την έστρωσε τον Ντε Ρόουν, ο όποιος με σουτ από το ύψος της περιοχής, αστόχησε,  ενώ στο 45+1’ μετά από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Άντονι από δεξιά, ο Μπρόμπεϊ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκολίνι μπλόκαρε.

Η Αταλάντα γενικότερα ήταν πολύ σωστά στημένη και στο πρώτο μέρος δεν έδωσε το δικαίωμα στον Άγιαξ να απειλήσει και μάλιστα στο 60’ ο Χάτεμπουρ σέντραρε από δεξιά και ο Φρόιλερ έκανε κακό τελείωμα από κοντά.

Στο 61’ ο Πεσίνα έκανε μαγική ενέργεια και γύρισμα από αριστερά αλλά ο Μαρτίνες έκοψε προ του Σαπάτα, ενώ στο 66’ το σουτ του Πεσίνα κόντραρε στον Μαζραουί.

Στο 68’ μετά από λάθος του Ντζιμσίτι παραλίγο να γίνει η ζημιά για την Αταλάντα αλλά ο Χάτεμπουρ πρόλαβε τον Χούντελαρ, ενώ στο 74’ ο Κλάασεν βρέθηκε μόνος με τον Γκολίνι μετά από πάσα του Τάντιτς αλλά νικήθηκε από τον Ιταλό πορτιέρο.

Στο 79ο λεπτό ο Άγιαξ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χράφενμπερχ, ενώ στο 81’ το σουτ του Μουριέλ πέρασε μόλις έξω και στο 85’ ο Φρόιλερ έβγαλε κάθετα στον Μουριέλ, που πέρασε και τον Ονανά και πλάσαρε για το 0-1.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί, Σχουρς, Μαρτίνες (90+2’ Τίμπερ, 90+5’ Άλβαρες), Ταλιάφικο (64’ Χούντελαρ), Κλάασεν, Λαμπιάντ (63’ Εκέλενκαμπ), Χρέφενμπερχ, Μπρόμπεϊ (46’ Πρόμες), Άντονι, Τάντιτς

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Ρομέρο, Ντζιμσίτι, Τολόι, Χάτεμπουρ, Γκόζενς (79’ Παλομίνο), Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πεσίνα, Σαπάτα (79’ Μουριέλ), Γκόμες

Πηγή: www.aek365.org

The post Διπλό πρόκρισης στο Άμστερνταμ η Αταλάντα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top