Δεν πάμε καλά: Διαβάστε γιατί «χάλασε» αυτός ο γάμος στην Ινδία

Δεν πάμε καλά: Διαβάστε γιατί «χάλασε» αυτός ο γάμος στην Ινδία

Η τελετουργία του γάμου είχε ήδη αρχίσει σε ένα μικρό χωριό στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας. Τα έθιμα και οι παραδόσεις εφαρμόζονταν ήδη προαναγγέλλοντας την τελική τελετή.

Η νύφη ωστόσο άρχισε να υποπτεύεται πως ο μέλλων σύζυγός της ήταν αγράμματος. Απόφοιτη η ίδια, ήθελε να ελέγξει τη μόρφωση του μελλοντικού συντρόφου της. 

Του ζήτησε λοιπόν να μετρήσει χρήματα για να αποδείξει την αξία του, εκείνος απέτυχε και τότε εκείνη ματαίωσε το γάμο. 

Μετά το τεστ στο οποίο ο άνδρας απέτυχε ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην οικογένεια της νύφης και την οικογένεια του γαμπρού και τότε συγκλήθηκε «συνεδρίαση» των Αρχών του χωριού. 

Λίγο μετά, σύμφωνα με ινδικά μέσα, ο γαμπρός με την οικογένειά του έφυγε από την περιοχή όπου θα γινόταν ο γάμος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE