Του παίρνουν τη σφυρίχτρα!

Του παίρνουν τη σφυρίχτρα!

Πολύ χαμηλή βαθμολογία πήρε ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια Αντώνης Χριστοδούλου σύμφωνα με τον σημερινό έντυπο τύπο από τον παρατηρητή Χαράλαμπο Σκαπούλη.

Ο Χριστοδούλου βαθμολογήθηκε με 6,6. Πρόκειται για την χαμηλότερη βαθμολογία σε διαιτητή φέτος που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι στο τέλος της σεζόν! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE