Του παίρνουν τη σφυρίχτρα!

Του παίρνουν τη σφυρίχτρα!

Πολύ χαμηλή βαθμολογία πήρε ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια Αντώνης Χριστοδούλου σύμφωνα με τον σημερινό έντυπο τύπο από τον παρατηρητή Χαράλαμπο Σκαπούλη.

Ο Χριστοδούλου βαθμολογήθηκε με 6,6. Πρόκειται για την χαμηλότερη βαθμολογία σε διαιτητή φέτος που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι στο τέλος της σεζόν! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE