ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 1.534 νέα κρούσματα, 571 διασωληνωμένοι και 81 νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 1.534 νέα κρούσματα, 571 διασωληνωμένοι και 81 νεκροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1534 νέα κρούσματα του νέου ιού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 121253, εκ των οποίων το 52.7% άνδρες.



5066 (4.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 34181 (28.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

571 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 166 (29.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 697 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.