Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Το αγριογούρουνο έκανε έναν κύκλο γύρω από το μπαρ κι αφού έσπασε κάποια πράγματα κι έφυγε.

Ένα αγριογούρουνο στην Κίνα μάλλον είχε αποφασίσει να πιεί ένα ποτήρι τσάι ή απλώς να κάνει μερικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, μπήκε σε ένα μαγαζί με τον υπάλληλο στο μπαρ να κοιτάζει έντρομος και να περιμένει την επόμενη κίνηση του ζώου.

Το αγριογούρουνο αφού πήρε φόρα άρχισε να τρέχει, να ρίχνει καρέκλες, έκανε ένα κύκλο γύρω από το μπαρ και αφού πήδηξε τον πάγκο απομακρύνθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν είχε πηδήξει τον πάγκο και η υπάλληλος που όπως φάνηκε κατατρόμαξε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έφτασαν στο σημείο ειδικοί που μετέφεραν το αγριογούρουνο σε κέντρο διάσωσης άγριας ζωής.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.