Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον του κοινού για τον #VirtualSantaCy

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία  το ενδιαφέρον του κοινού  για τον #VirtualSantaCy

Η απήχηση για συμμετοχή στην δράση του #SupportCY, για μια διαδικτυακή συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα να συμπληρωθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά γι’ αυτό και η δράση «Ψηφιακός Άγιος Βασίλης» #VirtualSantaCy που πραγματοποιείται χάρη στο Δίκτυο #SupportCYτα της Τράπεζας Κύπρου, τον Οργανισμό Reaction και άλλα μέλη του Δικτύου, Petrolina, Marks & Spencer, Nicosia Mall, Public, Unicars, Kean, Arnold’s Digital Printers, Leroy Merlin και Procopiou Medishop, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε αριθμό συμμετοχών, από την πρώτη κιόλας μέρα της ανακοίνωσής της.

Οι διοργανωτές της δράσης ευχαριστούν θερμά το κοινό για το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει και ενημερώνουν πως έχουν γίνει διευθετήσεις από την Τράπεζα Κύπρου για αύξηση των θέσεων, ούτως ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν ακόμα περισσότερα παιδιά στη δράση αυτή.

Το #SupportCY μέσα από την συγκεκριμένη δράση θα χαρίσει σε περισσότερα από 1000 παιδιά την πιο όμορφη και μαγευτική ανάμνηση των φετινών γιορτών, που δεν είναι άλλη από τη συνάντησή τους με τον Άγιο Βασίλη. Μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μετά από διαδικτυακό ραντεβού μέσα από οθόνες υπολογιστών, κινητών και tablets, με έναν ολοζώντανο Άγιο Βασίλη σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, να μιλάει με κάθε παιδί που το επιθυμεί. Η δράση έχει διάρκεια από τις 15 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή που θα μετατραπεί σε αξέχαστη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του SupportCY στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE