Κίνηση Αγάπης από το προσωπικό του Υφυπουργείου Τουρισμού

Κίνηση Αγάπης από το προσωπικό του Υφυπουργείου Τουρισμού

Θέλοντας να χαρίσει ανακούφιση και χαρά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το προσωπικό του Υφυπουργείου Τουρισμού προέβη πρόσφατα σε συλλογή χρημάτων, με στόχο την μετατροπή τους σε κουπόνια τροφίμων.

Τα κουπόνια παραδόθηκαν στον Επίτροπο Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020.

Η όλη πρωτοβουλία, που ονομάστηκε «Κίνηση Αγάπης», υλοποιήθηκε κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Εταιρικής Κουλτούρας του Υφυπουργείου Τουρισμού και αγκαλιάστηκε αμέσως τόσο από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, όσο και από όλο το προσωπικό του Υφυπουργείου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE