ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο 62χρονη

ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο 62χρονη

Θανατηφόρο ατύχημα στη Λάρνακα, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου. 

Το νέο θύμα της ασφάλτου είναι 62χρονη από το Ιράν, η AFSAR EFTACHARI, κάτοικος Λάρνακας, η οποία έχασε την Πέμπτη το απόγευμα τη ζωή της, σε τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε στη Λάρνακα. 

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 4.30μμ., όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 62χρονη στη λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό του δρόμου, όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Η 62χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Υποδέχτηκε στο Προεδρικό τον Λακρουά - Δέχθηκε συγχαρητήρια για τον ανθρωπιστικό ρόλο στη Μ. Ανατολή

ΠτΔ: Υποδέχτηκε στο Προεδρικό τον Λακρουά - Δέχθηκε συγχαρητήρια για τον ανθρωπιστικό ρόλο στη Μ. Ανατολή

Το πρωί, ο Jean-Pierre Lacroix, Αναπληρωτής ΓΓ ΟΗΕ και επικεφαλής των Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της UNFICYP Khassim Diagne.

BEST OF TOTHEMAONLINE