ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ στο Μακάρειο – ΣΕΝΑΡΙΑ με αλλαγές για το πλάνο Πετράκη

Πάει ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ στο Μακάρειο – ΣΕΝΑΡΙΑ με αλλαγές για το πλάνο Πετράκη

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πριν από 3,5 μήνες, απώλεσαν δυο βαθμούς στο Τσίρειο με τη Δόξα. Θα είναι «καταστροφικό» για τον Απόλλωνα να αφήσει βαθμούς και στο Μακάρειο, απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Η αποστολή τους για να «αποδράσουν» με το τρίποντο από τη Λευκωσία, δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού πριν μια εβδομάδα η σημερινή τους αντίπαλος ανάγκασε σε ήττα την Ανόρθωση.

Επιβάλλεται να παρουσιαστούν αποφασισμένοι και πειθαρχημένοι οι παίχτες που θα επιλέξει ο Γιάννης Πετράκης. Τρεις παίχτες είναι εκτός πλάνων, οι τραυματίες Αγκίρε, Κατελάρης και ο ανέτοιμος Λάρσον. Αν και ο Σουηδός από την Τετάρτη, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, χθες λέχθηκε δια στόματος του Φανούρη Κωνσταντίνου, ότι δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή.

Διαθέσιμος θα είναι ο Αττίλα Σάλαι. Δεν αποκλείεται ο Ούγγρος αμυντικός να είναι στο αρχικό σχήμα. Υπάρχει πιθανότητα η τεχνική ηγεσία, να επιλέξει σχήμα με τρεις στόπερ. Οι άλλοι δυο θα είναι οι Γιούστε και Ρομπέρζ. Όμως, ακόμα και αν επιλέξει να κατεβάσει τετράδα στην άμυνα, πιθανό να παίξει αριστερό μπακ ο Ούγγρος διεθνής και να μείνει στον πάγκο ο Βασιλείου. Δεξιά στην άμυνα, θα είναι ο Ζοάο Πέδρο.

Στο τέρμα θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου. Στη μεσαία γραμμή, σίγουροι θεωρούνται οι Σακέτι και Ματέι. Υποψήφιοι για την άλλη θέση, οι Ντένιτς και Μάρκοβιτς. Πιθανότατα να υπάρξει αλλαγή στον φουνταριστό επιθετικό, με τον Μπένχοπ να μένει έξω κι έναν εκ των Ντιγκινί, Νταμπό να παίζει στη θέση του. Οι φορμαρισμένοι Γιάννης Πίττας, Γιάννης Γιαννιώτας θα κινούνται στα δυο φτερά.

The post Πάει ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ στο Μακάρειο – ΣΕΝΑΡΙΑ με αλλαγές για το πλάνο Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εκλογές στη Βρετανία: Νίκη των Εργατικών μετά από 14 χρόνια δείχνουν τα exit polls

Εκλογές στη Βρετανία: Νίκη των Εργατικών μετά από 14 χρόνια δείχνουν τα exit polls

Έκλεισαν οι κάλπες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Νίκη των Εργατικών μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, δείχνουν τα exit polls.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top