ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αίσχος και Ντροπή» - H διαμαρτυρία για τα μέτρα απο τους Ιδιοκτητες Κέντρων Αναψυχής στη Λεμεσό

«Αίσχος και Ντροπή» -  H διαμαρτυρία για τα μέτρα απο τους Ιδιοκτητες Κέντρων Αναψυχής στη Λεμεσό

Με μαύρα πανό στα οποία αναγράφεται «Αίσχος και Ντροπή» μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, στη Λεμεσό, εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που επικρατεί με τα περιοριστικά μέτρα, ενώ ο επικεφαλής της Επαρχιακής Επιτροπής στη Λεμεσό ζητά περαιτέρω στήριξη από το κράτος.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο επικεφαλής του της Επαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΙΚΑ, Κύπρος Κυπριανού, η ανάρτηση των μαύρων πανό έξω από τα υποστατικά, είναι ένας από τους λίγους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής.

«Από τη στιγμή που απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες και ως υπεύθυνα άτομα, αποφύγαμε να βγάλουμε τα μέλη μας στους δρόμους», είπε και πρόσθεσε πως, «εμείς δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ζημιά στην Κυβέρνηση ή στον κόσμο, εμείς ζητούμε στήριξη για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι κι εμείς στο σπίτι μας αυτά τα Χριστούγεννα»

Εξέφρασε δε τη θέση πως κέντρα αναψυχής βρίσκονται, από την αρχή της πανδημίας, «στην πρώτη γραμμή, σε αυτόν τον πόλεμο που διεξάγεται, αλλά το κράτος αντί για πολεμοφόδια μας έδωσε νεροπίστολα».

Η κατάσταση, είπε, «είναι πολύ απελπιστική», ιδιαίτερα σε Λεμεσό και Πάφο, όπου επιβλήθηκαν επιπρόσθετα περιοριστικά μέτρα τον Νοέμβριο, με κίνδυνο επιχειρήσεις να βάλουν οριστικά λουκέτο.

Διερωτήθηκε δε, πότε το κράτος θα καταβάλει τα επιδόματα στο προσωπικό, το οποίο οι μαγαζάτορες δεν θέλουν να βγάλουν στην ανεργία, προσθέτοντας ότι «ενώ σήμερα έχουμε 12 Δεκεμβρίου, το προσωπικό κάποιων συναδέλφων έλαβε το επίδομα για τον περασμένο μήνα και πολλοί άλλοι δεν έχουν πάρει ακόμη τίποτα».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top