Προκλητικός Ερντογάν: Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Kύπρου και της Ελλάδας

Προκλητικός Ερντογάν: Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Kύπρου και της Ελλάδας

Προκλητικός εμφανίστηκε για πολλοστή φορά το Σάββατο 12/12 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής. 

«Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του. Η Τουρκία, ισχυρίστηκε, είναι υπέρ του διαλόγου και επίλυσης της προβλημάτων, και δεν θεωρώ σωστή τη στάση της ΕΕ. 

Στοχεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο ανέφερε ότι «είναι λάθος η ΕΕ να είναι υπό την ομηρία δυο κρατών πρέπει να γλιτώσει από τις πιέσεις». 

«Δε θα φτάσουν πουθενά τιμωρώντας τον δίκαιο αγώνα της Τουρκίας» είπε μάλιστα.  Σημειώνεται ότι ο τούρκος πρόεδρος δεν έκανε καμία αναφορά για τη Γαλλία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.