ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

Γύρω στις 11.30μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου 12/12, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 26χρονος στη Λάρνακα, με συνεπιβάτες δύο 24χρονους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο πρόσωπο, χωρίς πινακίδες μαθητευόμενου, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας, με ανασταλείσα άδεια κυκλοφορίας.

Επίσης, ο 26χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης με τελική ένδειξη 91μg℅ αντί 9μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον περί Λοιμοκάθαρσης νόμο (απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9μ.μ.).

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE