ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως και δεν ΘΥΜΩΣΕ ο Υπουργός Υγείας…

Πως και δεν ΘΥΜΩΣΕ ο Υπουργός Υγείας…

Τα τελευταία 24ωρα στο κυπριακό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, γίνεται του… κορωνοϊού.

Αυξήθηκαν σημαντικά τα θετικά κρούσματα στις ομάδες, η κοινή γνώμη συζητά περισσότερο το πόσο έντονα «χτύπησε» ο ιός το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ στο Αρχάγγελο.

Για να «βάζουν» πολλοί στο στόμα τους, τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, έπαιξαν ρόλο οι καταγγελίες που έκαμε η Ομόνοια πριν δυο μέρες, κάνοντας λόγο για ανεύθυνη στάση από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Φέρεται μάλιστα η διοίκηση των πρασίνων, να κατήγγειλε με επιστολή της στην ΚΟΠ, ότι ένας ποδοσφαιριστής που είχε βρεθεί θετικός, είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι (μαζί τους) την περασμένη Δευτέρα.

Εξίσου σοβαροί, είναι οι ισχυρισμοί της Ομόνοιας, ότι οι παίχτες που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, δεν απομονώθηκαν, αντίθετα συμμετείχαν κανονικά στις προπονήσεις.

Η επιστολή της Ομόνοιας, δεν είχε αποδέκτη μόνο την ΚΟΠ, αλλά και το Υπουργείο Υγείας. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε, πως αντέδρασε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, όταν πληροφορήθηκε όσα ισχυρίζεται η διοίκηση της Ομόνοιας.

Φτάνει φυσικά όλα αυτά, να επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο. Δεν είναι τόσο δύσκολο, για τον Υπουργό Υγείας όσα τρεχάματα κι αν έχει τους τελευταίους 9-10 μήνες, να μάθει από πρώτο χέρι, αν όντως «έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους» το πρωτόκολλο υγείας, οι πρώην συνεργάτες του στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις, κατά το πρόσφατο παρελθόν, είχαν δημοσιευτεί ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ, ότι είχε γίνει έξαλλος ο Υπουργός, όταν πληροφορήθηκε ότι κάποιοι συμπολίτες μας πήγαιναν κόντρα σε όσα προνοούν τα διατάγματα με στόχο τη μη διασπορά του ιού. Δεν θυμάμαι ακριβώς, ποτέ θύμωσε ο Υπουργός, αλλά έμειναν στο μυαλό μου οι τίτλοι των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων. Είχε “εμφανιστεί” σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή ο Υπουργός κι “έδειξε” on air, τα νεύρα του.

Υ.Γ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Υπουργός Υγείας, κατά το παρελθόν, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής εταιρίας ΑΠΟΕΛ.

The post Πως και δεν ΘΥΜΩΣΕ ο Υπουργός Υγείας… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top