Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Πάφου FC – Η ανακοίνωση

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Πάφου FC – Η ανακοίνωση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει για τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (14/12, 19:00) με αντίπαλο την Πάφος FC, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε πως σε χθεσινό (12/12) διαγνωστικό έλεγχο εντοπίστηκε ένας ποδοσφαιριστής θετικός στη νόσο COVID-19.

Σε σημερινό (13/12) διαγνωστικό έλεγχο, όλα τα δείγματα που λήφθηκαν ήταν αρνητικά».

Διαβάστε επίσης: 

Πόσους παίκτες έχει στην αποστολή του ο Μπεργκ και περιμένει την Πάφο FC – Επίσημη ενημέρωση

 

The post Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Πάφου FC – Η ανακοίνωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE