Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Διαρρήκτες άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο αλλοδαπού που διαμένει στην Γεροσκήπου ο οποίος όπως κατήγγειλε στην αστυνομία παρουσιάζοντας και υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο εσωτερικό του σπιτιού, οι δράστες αφού παραβίασαν την κατοικία στην διάρκεια της απουσίας του, εισήλθαν στο σπίτι και πήγαν κατευθείαν στον χώρο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.
Οι διαρρήκτες ήταν δύο και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Ηταν φανερό ότι είχαν στόχο το χρηματοκιβώτιο αφού μόλις άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο εξαφανίσθηκαν χωρίς να αναζητήσουν οτιδήποτε άλλο.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν δυο αντρικά ρολόγια πολύ μεγάλης αξίας και τα κλειδιά των δυο πολυτελών του αυτοκινήτων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις