ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Σε ποια πόλη οι πολίτες δεν συμμορφώνονται - Που έγιναν οι περισσότερες καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Σε ποια πόλη οι πολίτες δεν συμμορφώνονται - Που έγιναν οι περισσότερες καταγγελίες

Στην καταγγελία 132 πολιτών και των υπευθύνων τριών υποστατικών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο έγιναν συνολικά 6.355 έλεγχοι παγκυπρίως.

Στη Λευκωσία έγιναν 2.263 έλεγχοι και υπήρξαν 10 καταγγελίες πολιτών. Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 1.406 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 58 πολίτες και ένα υποστατικό.

Στη Λάρνακα έγιναν 945 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 17 πολίτες και ένας υπεύθυνος υποστατικού, στην Πάφο έγιναν 801 έλεγχοι και έγινε μια καταγγελία υπευθύνου υποστατικού και 17 καταγγελίες πολιτών.

Στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου έγιναν 687 έλεγχοι και υπήρξαν 9 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην επαρχία της Μόρφου διενεργήθηκαν 233 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 21 πολίτες.

Έγιναν επίσης 20 έλεγχοι από τη Λιμενική Αστυνομία χωρίς καταγγελία.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE