ΚΥΠΡΟΣ: '΄Έχουμε μια κυβέρνηση της διαπλοκής' - Ζητά διαφάνεια ο Παπαδόπουλος για πολιτογραφήσεις

ΚΥΠΡΟΣ: '΄Έχουμε μια κυβέρνηση της διαπλοκής' - Ζητά διαφάνεια ο Παπαδόπουλος για πολιτογραφήσεις

Αντιπαραθέσεις και συνεχή πυρά εξαπολύονται ανάμεσα στους ανεξάρτητους αξιωματούχους του κράτους και τα πολιτικά κόμματα, για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων.

Ο Πρόεδρος το ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή AlphaΚαλημέρα, ζήτησε για ακόμη μια φορά διαφάνεια από την κυβέρνηση. «Ζητάμε κάτι πάρα πολύ απλό. Όλα στο φως. Η κυβέρνηση να δώσει τους φακέλους των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή, για να κάνει τον νενομισμένο έλεγχο όπως του επιβάλει το σύνταγμα.» ανάφερε χαρακτηριστικά. «Έχουμε μια κυβέρνηση της διαπλοκής, που αρνείται να κάνει αυτό το απλό πράγμα και με κάθε τρόπο, με κάθε ευκαιρία, με κάθε δικαιολογία οδηγεί τα πράγματα σε κρίση, δείχνει ότι φοβάται τη διαφάνεια, έχουν κάτι να κρύψουν και γι’ αυτό αρνούνται να δώσουν τους φακέλους»

Με επιμονή ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν φοβούνται να δοθούν οι φάκελοι, διερωτώμενος γιατί η κυβέρνηση φοβάται.

Όσον αφορά το ψήφισμα του προϋπολογισμού ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε ότι παρά τα κενά που υπάρχουν είναι έτοιμοι να συζητήσουν τη ψήφιση του για τη σταθερότητα της οικονομίας. Όμως για να υπάρχει εμπιστοσύνη, πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.