Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας την τρέχουσα εβδομάδα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας την τρέχουσα εβδομάδα

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (14/12 – 21/12) τα πέντε από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση και αυτήν την εβδομάδα. Απόψε υποδέχεται την Πάφος FC στις 19:00 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή (18:00) θα αγωνιστεί κόντρα στην Καρμιώτισσα στο γήπεδο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει εκτός έδρας αποστολή την ερχόμενη Παρασκευή. Θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Φρενάρους στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00 στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Η ομάδα φούτσαλ επανέρχεται στη δράση αυτήν την εβδομάδα με τον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου υποδέχεται την ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Στάδιο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 11:00».

The post Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας την τρέχουσα εβδομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE