ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ για Παπασταύρου και καραντίνα: «Ειδική άδεια τη δεύτερη φορά…»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ για Παπασταύρου και καραντίνα: «Ειδική άδεια τη δεύτερη φορά…»

Στις δηλώσεις, πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Πάφο για την 14η αγωνιστική, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, απάντησε και στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τον πρόεδρο των πρασίνων, Σταύρο Παπασταύρου λέγοντας πως δεν έμεινε σε καραντίνα.

Διαβάστε επίσης: Α. Δημητρίου: «Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε συμπτώματα και δεν απομονώθηκε – Αν δεν ισχύουν τον καλούμε να πει την πραγματικότητα»

H τοποθέτηση του:

Για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και την «μπηχτή» προς Παπασταύρου: «Ο πρόεδρος έχει έρθει 2 φορές στην Κύπρο από τη μέρα που ξεκίνησε η πανδημία. Τη μια φορά είχε μπει σε περιορισμό. Τη δεύτερη φορά εξασφάλισε ειδική άδεια και του επιτρεπόταν να ακολουθεί το πρωτόκολλο που ακολουθούσε η ομάδα».

The post ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ για Παπασταύρου και καραντίνα: «Ειδική άδεια τη δεύτερη φορά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE