Κούσουλος: «Κάναμε καλό αγώνα – Όταν μάθαμε για τα κρούσματα ήταν δύσκολο…»

Κούσουλος: «Κάναμε καλό αγώνα – Όταν μάθαμε για τα κρούσματα ήταν δύσκολο…»

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Κούσουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο για την 14η αγωνιστική.

Αναλυτικά: 

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ένα περίπου τι θα μας περίμενε. Κάναμε ένα καλό αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όσο για τον ιό, ήταν δύσκολο για εμάς. Ελπίζω όσο πιο γρήγορα να φύγει και να βρεθεί η λύση».

Για το κλίμα μετά τα θετικά κρούσματα: «Όταν μαθαίνεις ότι έχεις κρούσματα στην ομάδα είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις. Συνεχίσαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το VAR: «Σίγουρα ανυπομονείς και περιμένεις για το γκολ. Ήταν η τελευταία φάση εκεί στο παιχνίδι, ήταν απίστευτο. Ήταν πολύ δύσκολο και μπράβο».

The post Κούσουλος: «Κάναμε καλό αγώνα – Όταν μάθαμε για τα κρούσματα ήταν δύσκολο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE