Απάντησε στις φήμες για Λίβερπουλ ο Σεμέδο!

Απάντησε στις φήμες για Λίβερπουλ ο Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος διεθνής μπακ του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στη χώρα του σχολίασε το φερόμενο / φημολογούμενο ενδιαφέρον από τη Λίβερπουλ.

Ο Ίβηρας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην O Jogo αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φημολογούμενο ενδιαφέρον τη Λίβερπουλ. Ειδικότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο είπε:

«Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Το έχω ακούσει και ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ όμορφο για βλέπεις το όνομά σου να συνδέεται με μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

The post Απάντησε στις φήμες για Λίβερπουλ ο Σεμέδο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE