ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 27χρονο - Μαρτυρία τον θέλει να έκλεψε ποδήλατο κοπέλας

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 27χρονο - Μαρτυρία τον θέλει να έκλεψε ποδήλατο κοπέλας

Υπό κράτηση τέθηκε 27χρονος για υπόθεση κλοπής ποδηλάτου ιδιοκτησίας εργαζόμενης στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 καταγγέλθηκε από μια κοπέλα ότι κλάπηκε το ποδήλατο της αξίας 350 ευρώ το οποίο είχε σταθμεύσει σε χώρο στάθμευσης πίσω από την καφετέρια που εργάζεται στην Κάτω Πάφο. 

Για την υπόθεση μετά από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων  ηλικίας 27 ετών και 19 ετών.

Η Αστυνομία προχώρησε  στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας στην σύλληψη του 27χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση  ενώ καταζητεί  τον 19χρονο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE