Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Στην επιστολή του, ο κ. Λεβέντης προτείνει όπως επιτραπεί να λειτουργήσουν όλα τα Κέντρα Αναψυχής, με διευρυμένο ωράριο, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν κόσμο και σε διαφορετικά ωράρια, χωρίς να υπάρχει καθόλου μουσική, είτε ζωντανή είτε άλλη.
«Με αυτό τον τρόπο», σημειώνει, «θα μπορέσουν να λειτουργήσουν αρκετοί χώροι, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της πρόκλησης της μορφής αυτής της διασκέδασης από την οποία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης του ιού, όπως οι επιδημιολόγοι λένε».
Απευθύνει παράκληση όπως η πρόταση των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή και καταλήξει σε θετική απόφαση, ώστε να δοθεί κάποια διέξοδος και στους επιχειρηματίες, αλλά και στο κόσμο.
Τέλος, ο κ. Λεβέντης σημειώνει στην επιστολή του πως αν επιτραπεί ως μέγιστος αριθμός ατόμων τα δέκα ανά τραπέζι θα δοθεί κίνητρο σε οικογένειες και άλλους να μην κλειστούν στα σπίτια, που σίγουρα και πιο δύσκολος είναι ο έλεγχος, αλλά και μεγαλύτερος ο κίνδυνος.
AΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις