Πιέρος Σωτηρίου: Σε συνέντευξη για τον νεογέννητο γιό του “Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια… Αλλάζω πάνες”

Πιέρος Σωτηρίου: Σε συνέντευξη για τον νεογέννητο γιό του “Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια… Αλλάζω πάνες”

DATA[

Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή Super Mondayήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Πιέρος Σωτηρίου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιού του Σοφοκλή. “Νιώθω πολύ χαρούμενος, νιώθω λίγο παράξενα, αλλά ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ καιρό μαζί με τη γυναίκα μου. Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια, δεν τον αφήνουμε ούτε λεπτό από τα ματιά μας”

Πρόσθεσε επίσης πως αλλάζει πάνες και ο ίδιος “Ξυπνάμε και οι δύο γιατί ένας σωστός άντρας πρέπει να βοηθά την γυναίκα του… Η ώρα 4-6 είναι η σειρά μου (γέλια). Έχω αλλάξει πάρα πολλές πάνες μέχρι τώρα”

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE