Οι… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των παικτών της Ομόνοιας μετά το τρίποντο επί της Πάφος FC (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των παικτών της Ομόνοιας μετά το τρίποντο επί της Πάφος FC (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια παρουσιάζει…

«Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαμε χθες βράδυ από τους ποδοσφαιριστές μας μετά τη σημαντική νίκη σε βάρος της Πάφος FC.

Μαρίνος Τζιωνής

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης με τα δύο γκολ που πέτυχε, ανέβασε μετά το τέλος το δημιουργικό με το τελικό αποτέλεσμα. Ακολούθως ανέβασε τρεις φωτογραφίες του από το παιχνίδι.

Έρνεστ Ασάντε

Στόρι μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Κώστα Πίπονα, ανέβασε ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής μας τονίζοντας τους +3 βαθμούς της νίκης.

Γιαν Λέτσιακς

Πολύ καλή εμφάνιση ψες από τον Τσέχο μπακ ο οποίος έγραψε «Τρεις σημαντικοί βαθμοί» μετά τη νίκη επί της Πάφου.

Τζιόρντι Γκόμεθ

Σε παρόμοια διάθεση και η ανάρτηση του Γκόμεθ που ανέβασε στόρι με κολάζ και τους +3 βαθμούς της νίκης να δεσπόζουν. Συνέχισε με νέα ανάρτηση γράφοντας «Ακόμη τρεις βαθμοί στην βαλίτσα».

Γιάννης Κούσουλος

Πανηγυρική φωτογραφία την οποία συνόδευσε με emojis τρένου ανέβασε ο Γιάννης Κούσουλος, θέλοντας να δείξει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας.

Λοϊζος Λοϊζου

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για μερικά λεπτά. Πραγματοποίησε την πιο κάτω ανάρτηση:

The post Οι… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των παικτών της Ομόνοιας μετά το τρίποντο επί της Πάφος FC (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.