Στην Κύπρο, έκανε και τεστ κορωνοϊού και περιμένει για να υπογράψει – Η απάντηση στους… επικριτές για τα περί οικονομικού

Στην Κύπρο, έκανε και τεστ κορωνοϊού και περιμένει για να υπογράψει – Η απάντηση στους… επικριτές για τα περί οικονομικού

Ο Τζο Γκάρνερ εδώ και μερικές μέρες είναι στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί διαδικασία ένταξης του στο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων.

«Γραπτά όχι, αλλά είμαστε κοντά στην περίπτωση του Τζο Γκάρνερ και όταν ολοκληρώσουμε τα διαδικαστικά θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση. Έκανε τα τεστ είναι καθαρός από κορωνοϊό» η απάντηση του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου στο ερώτημα που του έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» την Τρίτη (15-12-2020) εάν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκάρνερ.

Η επίσημη… φωνή του ΑΠΟΕΛ, επί της ευκαιρίας αυτής που ερωτήθηκε για το κεφάλαιο ενίσχυσης των γαλαζοκιτρίνων, θέλησε να απαντήσει και στους επικριτές της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, ότι υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα, ότι δεν υπάρχει χρήμα για να γίνονται αλλαγές προπονητών και προσθαφαιρέσεις παικτών.

«Το πορτοφόλι του ΑΠΟΕΛ λεγόταν ότι δεν σήκωνε καν την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά από εκείνη την ημέρα και προπονητή φέραμε και παίκτες φέραμε. Είναι σημαντικό να αξιολογείται σφαιρικά το θέμα. Οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα ξέρουν περισσότερα πράγματα απ’ ότι αυτούς που είναι εκτός. Σε όλα τα θέματα. Μην ανησυχείτε, όταν παίρνονται αποφάσεις θα τις μάθουμε όλοι μας» η απάντηση Πετεβίνου.

The post Στην Κύπρο, έκανε και τεστ κορωνοϊού και περιμένει για να υπογράψει – Η απάντηση στους… επικριτές για τα περί οικονομικού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE