Δωρεάν στάθμευση στον Δήμο Λάρνακας από σήμερα μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021

Δωρεάν στάθμευση στον Δήμο Λάρνακας από σήμερα μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021

Δωρεάν θα είναι η στάθμευση στους δημοτικούς χώρους της Λάρνακας από σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, με στόχο την εξυπηρέτηση των συνδημοτών και επισκεπτών στην πόλη, ενημερώνει πως από τις 16 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021 (συμπεριλαμβανομένων αμφοτέρων των ημερομηνιών), θα είναι δωρεάν η στάθμευση στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, δηλαδή παρκόμετρα και μηχανές pay and display, που βρίσκονται το Εμπορικό Κέντρο της πόλης, στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου και στην περιοχή Μακένζι».
 
Σημειώνεται ότι «όσοι σταθμεύουν παράνομα τα οχήματα τους θα καταγγέλλονται».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE