Δωρεάν στάθμευση στον Δήμο Λάρνακας από σήμερα μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021

Δωρεάν στάθμευση στον Δήμο Λάρνακας από σήμερα μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021

Δωρεάν θα είναι η στάθμευση στους δημοτικούς χώρους της Λάρνακας από σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, με στόχο την εξυπηρέτηση των συνδημοτών και επισκεπτών στην πόλη, ενημερώνει πως από τις 16 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021 (συμπεριλαμβανομένων αμφοτέρων των ημερομηνιών), θα είναι δωρεάν η στάθμευση στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, δηλαδή παρκόμετρα και μηχανές pay and display, που βρίσκονται το Εμπορικό Κέντρο της πόλης, στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου και στην περιοχή Μακένζι».
 
Σημειώνεται ότι «όσοι σταθμεύουν παράνομα τα οχήματα τους θα καταγγέλλονται».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE