Ανάρτηση Παπασταύρου: Τα βάζει με Παπαχαραλάμπους και όχι μόνο – Κάλεσμα σε ΠτΔ για τις καταγγελίες του!

Ανάρτηση Παπασταύρου: Τα βάζει με Παπαχαραλάμπους και όχι μόνο – Κάλεσμα σε ΠτΔ για τις καταγγελίες του!

Ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, το απόγευμα της Τετάρτης (16-12-2020), όπου αναφέρεται κατά του προέδρου της επιτροπής δεοντολογίας, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Αναλυτικά η ανάρτηση Παπασταύρου:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα και δηλώσεις σχετικά με την Επιτροπή Δεοντολογίας και την προσπάθεια αποδόμησης των πολύ σοβαρών στοιχείων που έχω καταθέσει, είναι φανερό ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να αποδομήσουν, να σταματήσουν και στο τέλος να διαλύσουν την Επιτροπή, ώστε να μην γίνει κατορθωτή η εξυγίανση του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Έχουν αναγκάσει τα τρία Μέλη της Επιτροπής σε παραίτηση λόγω του ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως ξεκίνησαν, όπως ήθελαν, όπως θα έπρεπε και όπως πιστεύω ότι συνεχίζουν να θέλουν.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους έχει αποσύρει το πόρισμα από τον Γενικό Εισαγγελέα, πιστεύω μετά από οδηγίες κάποιων, για να προστατεύσουν άλλους. Κύριε Παπαχαραλάμπους, εάν πράγματι το πόρισμα δεν ήταν ολοκληρωμένο γιατί δε ζητήσατε περισσότερες πληροφορίες, εδώ και πάνω από ένα μήνα, ώστε να το ολοκληρώσετε;

Καλώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να μην αποδεχτεί τις παραιτήσεις των τριών Μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και να τους αφήσει να ολοκληρώσουν το έργο τους. Εάν πράγματι εννοούσε ότι είναι αποφασισμένος να καθαρίσει τον στάβλο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, είναι ένας καλός τρόπος να το αποδείξει.

Ο μόνος που θα πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος με ενέργειες και δηλώσεις του τους τελευταίους μήνες, υπέσκαψε και καθυστέρησε το έργο της Επιτροπής και προσπάθησε να τη διαλύσει».

The post Ανάρτηση Παπασταύρου: Τα βάζει με Παπαχαραλάμπους και όχι μόνο – Κάλεσμα σε ΠτΔ για τις καταγγελίες του! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE