Φόρεσαν μαγιό, βούτηξαν στο σιντριβάνι και έφαγαν πρόστιμο - ΒΙΝΤΕΟ

Φόρεσαν μαγιό, βούτηξαν στο σιντριβάνι και έφαγαν πρόστιμο - ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ ακριβά θα πληρώσουν δύο νεαρές κοπέλες την απόφασή τους να καταπατήσουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό στην Σεβίλλη και να βουτήξουν σε ένα από τα σιντριβάνια της πόλης.

 

Το video που άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στα social media, δείχνει να έχει ώρα 4:31 τα ξημερώματα και σε αυτό, εκτός από τις πρωταγωνίστριες υπάρχει και ένας άνδρας, ο οποίος ακούγεται να γελάει, βλέποντάς τις φίλες του να βουτάνε με το μπικίνι και να κάνουν twerking.

 

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε λοιπόν, το περιστατικό αυτό δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των αρχών που αμέσως ξεκίνησαν την αναζήτηση των υπεύθυνων.

 

Έτσι λίγες ώρες αργότερα, χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού μίας εκ νεαρών, προκειμένου να της βεβαιώσουν πρόστιμο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται ακόμα.

Και αυτό γιατί υπάρχουν πληροφορίες πως τα άτομα του video ήταν σε κρυφό πάρτι που γινόταν σε κοντινό σπίτι.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE