ΠΑΦΟΣ: 21χρονος χάθηκε και έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Εντοπίστηκε μετά από επιχείρηση

ΠΑΦΟΣ: 21χρονος χάθηκε και έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Εντοπίστηκε μετά από επιχείρηση

Σε κινητοποίηση τέθηκε χθες η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, για εντοπισμό 21χρονου, ο οποίος χάθηκε στο δάσος Παναγιάς.

Γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 21χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, ενώ βρισκόταν στο δάσος Παναγιάς για συλλογή μανιταριών έχασε τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα να χαθεί.

Άμεσα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παναγιάς μετέβησαν στην περιοχή προς εντοπισμό του 21χρονου, συνοδευόμενοι από μέλη του Δασικού Σταθμού Παναγιάς, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και κατοίκους του χωριού Παναγιά.
Ο 21χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 7.10μ.μ., στην περιοχή «Γκρεμμοί του Παγνούτη» στο δάσος Παναγιάς.

Ο 21χρονος, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παναγιάς, με ασφάλεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE