Σενάρια από Ισραήλ – Κι άλλος μνηστήρας για παίκτη της Ανόρθωσης!

Σενάρια από Ισραήλ – Κι άλλος μνηστήρας για παίκτη της Ανόρθωσης!

Νέο δημοσίευμα από το Ισραήλ για το μέλλον του Ισραηλινού μέσου της Ανόρθωσης, Ντορ Μίχα.

Μετά τα δημοσιεύματα προηγούμενων εβδομάδων για Μπειτάρ αυτή τη φορά η ιστοσελίδα one.co.il (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αναφέρει ότι η Μπνέϊ Γεχούντα έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 28χρονο της Κυρίας.

Μάλιστα μόλις πρόσφατα η Γεχούντα άλλαξε προπονητή με τον Όρι Γκούτμαν να αναλαμβάνει και όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα η ομάδα του Ισραήλ κοιτάζει για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή με τον Μίχα ως υποψήφιο.

Δείτε επίσης: ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ… για Μίχα – Η ΚΙΝΗΣΗ που σκοπεύουν να κάνουν

The post Σενάρια από Ισραήλ – Κι άλλος μνηστήρας για παίκτη της Ανόρθωσης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE