Ακόμη ένας παίκτης ΑΠΟΕΛ για κορωνοϊό: «Ναι το έπαθα κι εγώ, νιώθω καλά – Μόνο η όσφρηση και η γεύση χάθηκε…»

Ακόμη ένας παίκτης ΑΠΟΕΛ για κορωνοϊό: «Ναι το έπαθα κι εγώ, νιώθω καλά – Μόνο η όσφρηση και η γεύση χάθηκε…»

Μετά τον Εμίλιο Ενσούε, και ο Μπεν Σαχάρ αποκάλυψε ότι είναι ένας από τους (πολλούς…) ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, τονίζοντας πως είναι σε καραντίνα και είναι καλά.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Προστατέψτε τον εαυτό σας. Ναι το έπαθα κι εγώ. Δόξα το Θεό όμως, νιώθω καλά. Μόνο η αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης χάθηκε. Να προσέχετε!».

Δείτε το ποστάρισμα του:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Ακόμη ένας παίκτης ΑΠΟΕΛ για κορωνοϊό: «Ναι το έπαθα κι εγώ, νιώθω καλά – Μόνο η όσφρηση και η γεύση χάθηκε…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE