Μετά το ΜΠΑΧΑΛΟ της αμφισβητούμενης φάσης ΟΡΙΣΤΗΚΕ στο VAR ο Βασίλης Δημητρίου

Μετά το ΜΠΑΧΑΛΟ της αμφισβητούμενης φάσης ΟΡΙΣΤΗΚΕ στο VAR ο Βασίλης Δημητρίου

Στο πρόσφατο παιχνίδι Ομόνοια – Πάφος FC ο διαιτητής, Βασίλης Δημητρίου, ήταν ο πρώτος ρεφ που θέλησε να πάει στο VAR για να δει σε ριπλέι αμφισβητούμενη φάση προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης, όπου ακόμη συζητιέται για το τι αποφάσισε να υποδείξει (επιθετικό φάουλ).

Για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, από διαιτητής αγώνα, ο Βασίλης Δημητρίου ορίστηκε να είναι ο VAR-ίστας της αναμέτρησης Εθνικός Άχνας – Δόξα Κατωκοπιάς.

Διαβάστε: 

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκυρίακου στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας

The post Μετά το ΜΠΑΧΑΛΟ της αμφισβητούμενης φάσης ΟΡΙΣΤΗΚΕ στο VAR ο Βασίλης Δημητρίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE