Ξεκαθαρίζει στην τελευταία προπόνηση του Νταμπό – Ατομικό ο Αγκίρε, φυσιοθεραπεία για τρεις

Ξεκαθαρίζει στην τελευταία προπόνηση του Νταμπό – Ατομικό ο Αγκίρε, φυσιοθεραπεία για τρεις

Ο Απόλλωνας ενημέρωσε για την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Με προπόνηση το πρωινό της Παρασκευής (18/12) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής (20/12) με αντίπαλο τον Ερμή στο Τσίρειο στάδιο.

Άσχημα ήταν τα νέα τα οποία προέκυψαν για τον Μπακαλί Νταμπό ο οποίος δέχθηκε κτύπημα στην τελευταία φάση της προπόνησης και αποκόμισε αιμάτωμα στον μηρό. Η συμπερίληψη του στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (19/12).

Ο Ντιέγκο Αγκίρε ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι Εστεμπάν Σακέτι, Σερζ Γκακπέ και Ντάνιελ Λάρσον ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωινό του Σαββάτου (18/12).

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο»

The post Ξεκαθαρίζει στην τελευταία προπόνηση του Νταμπό – Ατομικό ο Αγκίρε, φυσιοθεραπεία για τρεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE