Μνημόνιο Υπ. Παιδείας και Πανεπιστημίου Κύπρου για ανάπτυξη εργαλείων αξιολόγησης

Μνημόνιο Υπ. Παιδείας και Πανεπιστημίου Κύπρου για ανάπτυξη εργαλείων αξιολόγησης

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με στόχο τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στον τομέα της έρευνας για την ανάπτυξη εργαλείων αξιολόγησης υποψηφίων για σκοπούς διορισμού ή και προαγωγής στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η υπογραφή του Μνημονίου ανακοινώθηκε σε σημερινή διάσκεψη Τύπου στο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, υλοποιεί τον στόχο του για εκσυγχρονισμό της Υπηρεσίας Εξετάσεων και την διεξαγωγή εξετάσεων με τη χρήση μεθόδων αξιολόγησης υποψηφίων στη βάση διεθνών προτύπων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, συμφωνήθηκε όπως το Πανεπιστήμιο Κύπρου αναπτύξει εργαλεία αξιολόγησης υποψηφίων, στη βάση επιστημονικής ερευνητικής μεθοδολογίας που θα διασφαλίζει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους.
 
Η χορήγηση και συμπλήρωση των εργαλείων αξιολόγησης θα γίνεται ηλεκτρονικά και το ΥΠΠΑΝ θα έχει την αποκλειστική άδεια χρήσης τους.
 
Επίσης, θα συγκροτηθούν ομάδες εργασίας, οι οποίες θα αναλάβουν τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την υλοποίηση των δράσεων του Μνημονίου.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE