Τιάγκο: «Μετά τον κορωνοϊό δεν ήταν εύκολο – Να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο για το πρωτάθλημα»

Τιάγκο: «Μετά τον κορωνοϊό δεν ήταν εύκολο – Να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο για το πρωτάθλημα»

Όλα όσα είπε ο Τιάγκο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Ομόνοια για την 15η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα ήταν μια πολύ καλή νίκη και ευχαριστώ τον Θεό για το γκολ και την ασίστ. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Τρίτη».

Για την εμφάνιση του: «Δεν ήταν εύκολο για μένα να επιστρέψω σε καλή κατάσταση μετά από την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή μου, έμεινα εκτός μεγάλο διάστημα».

Για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη: «Το Γιουρόπα Λιγκ ανήκει στο παρελθόν και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη στη νέα σεζόν. Η ομάδα ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό είναι πολύ καλό».

The post Τιάγκο: «Μετά τον κορωνοϊό δεν ήταν εύκολο – Να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο για το πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..