Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό, TΡΑΓΩΔΙΑ η Ντόρτμουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό, TΡΑΓΩΔΙΑ η Ντόρτμουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Επειδή άλλαξε προπονητή δεν σημαίνει ότι άλλαξε συνήθειες. Τα αμυντικά κενά βγάζουν μάτι, κάθε κατεβασιά του αντιπάλου μυρίζει γκολ. Το βράδυ ήταν ιστορικό για το νέο παιδί – θαύμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Γιουσουφά Μουκοκό, αλλά ως εκεί.

Ο μικρός σε ηλικία 16 ετών και 28 ημερών έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga, όμως το γκολ του συνδυάστηκε με ήττα για τους Βεστφαλούς. Η εκπληκτική Ουνιόν Βερολίνου βρήκε δύο γκολ από ισάριθμα κόρνερ και με το 2-1 πλησίασε στον πόντο την Ντόρτμουντ στην ζώνη του Champions League!

Ο νέος προπονητής Έντιν Τέρζιτς άλλαξε την ψυχολογία, όχι όμως και την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Από δύο εκτελέσεις κόρνερ και ισάριθμες κακές αντιδράσεις της άμυνας του ο Αβονίγι (57’) και ο Φρίντριχ (78’) σκόραραν δύο φορές, κόντρα στην ροή του ματς.

Η Ντόρτμουντ είχε ισοφαρίσει άμεσα με ένα τρομερό αριστερό βολέ του Μουκοκό (60’), όμως για μία ακόμα φορά ήταν φλύαρη, αναποτελεσματική, δείχνοντας ότι δεν έχει φέτος εκείνο το μέταλλο που χρειάζεται για να διεκδικήσει τον τίτλο.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό, TΡΑΓΩΔΙΑ η Ντόρτμουντ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE