ΠΑΦΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητά – Ανήκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη

ΠΑΦΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητά – Ανήκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη

Γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο (19/12) εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Τα αυτοκίνητα ανήκουν σε 34χρονο, σύμφωνα με τον οποίο το ένα όχημα βρισκόταν ακινητοποιημένο στο σημείο τους τελευταίους δύο μήνες, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ το δεύτερο όχημα, το είχε ο ίδιος σταθμεύσει στο σημείο γύρω στις 22:00 χθες Παρασκευή (18/12) το βράδυ.

Από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα δύο οχήματα.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η σκηνή φρουρείται από μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις που θα γίνουν σήμερα το πρωί. Εκ πρώτης όψεως ωστόσο η Αστυνομία αποδίδει την φωτιά σε κακόβουλη ενέργεια.

Η αξία των δύο οχημάτων υπολογίζεται κοντά στις έξι χιλιάδες ευρώ.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".