Μαζί μπροστά ΕΝ Αγίας Βαρβάρας και Μαυρομμάτης

Μαζί μπροστά ΕΝ Αγίας Βαρβάρας και Μαυρομμάτης

Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου και η Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος Ανδρών Β’ Κατηγορίας, μετά από τέσσερις αγωνιστικές – το μεταξύ τους παιχνίδι στο Δάλι έληξε ισόπαλο. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2020 έχουν ολοκληρωθεί.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης είναι ο Απόλλων Αγίου Παύλου ο οποίος έχει το απόλυτο καθώς έδωσε μόνο τρεις αγώνες και έχει σε όλους νίκες, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση με 32 γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Εκκρεμεί η αναμέτρησή του με τον ΑΟ Αραδίππου, εκτός έδρας.

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες μετράει το ΘΟΪ Αυγόρου καθώς έχασε μόνο από τον Μαυρομμάτη. Βρίσκεται στην 4η θέση.

Μια νίκη έχει ο Πανελλήνιος, με έναν αγώνα λιγότερο. Χωρίς βαθμό παραμένουν ΑΟ Αραδίππου, ΑΟ Ανθούπολης και Ελληνισμός Ακακίου, με την ομάδα της Αραδίππου να έχει δώσει μόνο δύο αγώνες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 Αγώνες)
1. ΕΝ Αγίας Βαρβάρας          105-62             7
2. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 112-94             7
3. Απόλλων Αγ. Παύλου        96 – 60            6 *
4. ΘΟΪ Αυγόρου                     96 – 73            6
5. Πανελλήνιος                       57– 73             2 *
6. ΑΟ Αραδίππου                   45– 52             0 **
7. ΑΟ Ανθούπολης                 77-123             0
8. Ελληνισμός Ακακίου          55-104             0

* * Σε 2 αγώνες
* Σε 3 αγώνες

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
9/1       Μαυρομμάτης – Ελληνισμός Ακακίου
10/1     ΘΟΪ Αυγόρου – Πανελλήνιος
13/1     ΑΟ Ανθούπολης – ΑΟ Αραδίππου
14/1     ΕΝ Αγίας Βαρβάρας – Απόλλων Αγίου Παύλου

The post Μαζί μπροστά ΕΝ Αγίας Βαρβάρας και Μαυρομμάτης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE