Η «γαζέλα της Μυκόνου» είναι έτοιμη για Survivor καταστάσεις - Η δημοσιογράφος που θα αναστατώσει τους "μαχητές"

Η «γαζέλα της Μυκόνου» είναι έτοιμη για Survivor καταστάσεις - Η δημοσιογράφος που θα αναστατώσει τους "μαχητές"

Η δημοσιογράφος, εκτός απροόπτου, θα είναι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του Survivor με τον πέμπτο κύκλο και τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Ανάμεσα τους και αυτό της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία – εκτός απροόπτου – θα είναι μία από τις παίκτριες της ομάδας των «Μαχητών».

Η δημοσιογράφος κι επιχειρηματίας δεν είναι και τόσο άγνωστη. Ειδικά, όσοι πηγαίνουν στη Μύκονο, τη γνωρίζουν καλά, αφού είναι συνεργάτιδα του MykonosLiveTv. Μάλιστα, λόγω των εντυπωσιακών αναλογιών της, της έχουν αποδώσει και τον χαρακτηρισμό… «Η γαζέλα της Μυκόνου». Επίσης, διαθέτει το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς.

Η Ελίζαμπεθ έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα, από τότε δεν έφυγαν δημιουργώντας εδώ την οικογένειά τους.

Η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE