Δύσκολες στιγμές για Βύντρα – Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Δύσκολες στιγμές για Βύντρα – Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Λουκάς Βύντρα αφού από την Τετάρτη είναι ένας από τους παίκτες της Λαμίας που έχει προσβληθεί με κορονοϊό.

Ότι ο κορονοϊός δεν χαρίζεται σε κανέναν είναι γνωστό και έχει αποδειχτεί σε πολλές περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή μία η ομάδα που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα είναι η Λαμία.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα της με τον Ατρόμητο. Ένας από τους εννιά παίκτες που βρέθηκαν θετικοί την περασμένη Τετάρτη ήταν ο Λουκάς Βύντρα. Ο αρχηγός της ομάδας μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου σύμφωνα με το Lamiareport.

Η κατάσταση στην ομάδα της Λαμίας δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νέα αναβολή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (23/12) και είχε αναβληθεί ξανά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λάρισας.

sport24.gr

The post Δύσκολες στιγμές για Βύντρα – Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE