Δύσκολες στιγμές για Βύντρα – Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Δύσκολες στιγμές για Βύντρα – Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Λουκάς Βύντρα αφού από την Τετάρτη είναι ένας από τους παίκτες της Λαμίας που έχει προσβληθεί με κορονοϊό.

Ότι ο κορονοϊός δεν χαρίζεται σε κανέναν είναι γνωστό και έχει αποδειχτεί σε πολλές περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή μία η ομάδα που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα είναι η Λαμία.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα της με τον Ατρόμητο. Ένας από τους εννιά παίκτες που βρέθηκαν θετικοί την περασμένη Τετάρτη ήταν ο Λουκάς Βύντρα. Ο αρχηγός της ομάδας μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου σύμφωνα με το Lamiareport.

Η κατάσταση στην ομάδα της Λαμίας δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νέα αναβολή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (23/12) και είχε αναβληθεί ξανά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λάρισας.

sport24.gr

The post Δύσκολες στιγμές για Βύντρα – Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE